OSZD MEG!

Linkedin
EMAIL
Pinterest
Facebook
m.valami.hu átirányítás

Egyáltalán nem ajánlom az m-pont URL-ek használatát – különösen az új oldalaknak nemírta John Mueller a Twitteren pár nappal ezelőtt. Ezzel hadat üzent a ma is sok helyen megtalálható m.valami.hu átirányítás megoldásoknak.

Valószínűleg ez már nem újdonság sokaknak – de azért mindig ad egy súlyozást egy-egy témának, ha JM konkrétan beszél róla.

Néhány évvel ezelőtt még én is bele voltam szorulva egy ilyen m.valami.hu átirányítás megoldásba egy webáruházam kapcsán. Rémálom volt, utáltam. A Google is utálta.

A mobilosok felé fordul a web

Mégis vannak olyan webmesterek, akik még ma is próbálkoznak olyan megoldásokkal, hogy külön m.valami.hu aldomainre irányítják át a mobilos látogatókat. Vannak olyanok is, akik még ma is olyan weboldalt adnak ki a kezükből, ami egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy 2019-et írunk és az emberek már egész nap a telefonnal a kezükben járnak-kelnek, így tehát a webet is nagyrészt mobilról fogyasztják.

A Google már 2015 óta igyekszik egyre több hangsúlyt adni annak, hogy a mobilos látogatók kiszolgálása felé halad a web – és ezt az irányt favorizálja a Google is. Ezt sokáig nem vették komolyan a webmesterek és a mai napig is akadnak olyan weboldalak, ahol nincs megoldva ez a kérdés.

Elindult már a mobile-first indexing folyamat, ami már egyértelműen jelzi, hogy a mobilos látogatók lesznek a web fókuszában.

Tetszett? OSZD MEG!
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
Érdekel a téma?
Nagy Gábor
#marketingpunk
Nagy Gábor marketingpunk

Tarts velem az úton, ami egy jobb jövőbe vezet. Ne görcsölj, inkább élvezd az utazást. Jobban megéri, hidd el.

Kövess a közösségi médiában!