Nagy Gábor marketing szakértő, SEO szakértő
MEGJELENT az új SEO oktatóanyagom!
Oldalon belüli keresőoptimalizálás KEZDŐKNEK

marketing konzultáció
Nagy Gáborral

Lehet, hogy már hónapok vagy évek óta követsz a Linkedinen vagy olvasod a #marketingpunk blogot és most érett meg benned a vágy, hogy a saját ötleteddel, a saját bizinszeddel kapcsolatban kérj tanácsot tőlem.

A legjobb helyen vagy, a legjobb időben.

Tudnod kell rólam, hogy nem azt a hagyományos karrierutat jártam be, amit a marketing tanácsadóktól sokan elvárnának. Nem jártam menő, külföldi egyetemre és nem dolgoztam multinál. Első generációs értelmiségiként nem volt kikövezett utam semmilyen céges pozícióhoz vagy jó álláshoz.

Az első webáruházamat 2004-ben készítettem és azóta több saját bizniszt is elindítottam és sikerre vittem. A saját biznisz építésével töltött évek hozzásegítettek ahhoz, hogy ma egy igazán egyedi tudáskombiációt birtokoljak.

Van egy üzleti ötleted, amit szeretnél megvalósítani? 
Elakadtál a saját bizniszedben?

Kérj időpontot konzultációra és beszéljünk a TE ötleted felépítéséről, a TE bizniszed sikeréről!

a modern marketing rettentően összetett lett

Néhány évvel ezelőtt (2011-ben) Scott Brinker, a Chief Marketing Technologist blogon publikált cikkében 150 különféle digitális marketing-technológiai eszközt (szoftvert) számolt össze. Ugyanez a felmérés 2020-ban már több mint 8.000 eszközt számolt össze, amit a marketingünkben használhatunk. 

Követhetetlen?
Igen.

Akkor mit lehet csinálni?
Az én módszertanom, a #marketingpunk módszertan ötvöz több marketing eszközt és területet. Azért tudok egyedi módszertannal dolgozni, mert szinte mindent kipróbáltam az online marketingben, amit csak tudtam.

A modern marketing olyan, mint egy elvarázsolt kastély. Ha rossz ajtón nyitsz be, akkor neked annyi. Ha jó ajtón nyitsz be, akkor csoda vár rád.

Sehol nincsenek univerzális receptek a sikerre. A marketingben sincsenek.
Minden cég más, minden iparág más.
Ha próbáltál már univerzális receptek alapján bizniszt építeni, akkor pontosan tudod, hogy nem lehet jó mindenkinek ugyanaz a recept.

Harcedzett marketingesként tudom, hogy sok marketing-teória, csoda-recept csak azért létezik, mert a marketing szakma kitalálta. Buzzword. Délibáb. Kamu.

Ami tavaly működött, nem biztos, hogy működik idén is.
Ami működik a konkurensednek, nem biztos, hogy működik neked is.

Itt van szerepe egy jó marketing tanácsadónak.
A jó marketing tanácsadó megóv téged.

Meg tud óvni téged attól, hogy felülj egy újabb csoda-receptnek.
Meg tud óvni attól, hogy rossz irányba indulj el – vagy rossz irányba kormányozd a hajót.

harctéri tapasztalat és puskapor

Azért tudok ma VALÓBAN hasznos és gyakorlati, harctéri tapasztalaton alapuló marketing tanácsot adni működő cégeknek vagy akár induló vállalkozóknak, mert a saját bizniszemben a kezdetektől egymagam csináltam mindent.

Nem delegáltam semmit. Ez hatalmas probléma lenne akkor, ha vezetői tanácsadó lennék. De nem vagyok az. Marketing tanácsadó vagyok, aki már szagolt puskaport. Közelről.

Itt jön képbe egy nagyon fontos dolog: mit profitálsz te abból, hogy én mindent egyedül csináltam a kezdetektől fogva?

Két dolgot.
1. Nem vagyok önjelölt tanácsadó. Akkor lettem marketing tanácsadó, amikor cégek megkerestek és felkértek. Nem én neveztem ki magamat.
2. Az ügyfeleimnek nem kamu tanácsokat adok, hanem küzdelmes próbálkozásokon, fájdalmas csalódásokon disztillált marketing tudást adok át.

Miben vagyok más, mint egy hagyományos iskolán nevelkedett marketing tanácsadó?

Én nem a könyvekben olvasott – itthon, élesben sosem próbált – módszerekkel és elvekkel próbálom megetetni az ügyfeleimet. Tutira nem. Amit én magam megtanultam a marketingről, azt a magam kísérletezésein, bukásain, zsákutcáin és sikerein át tanultam meg.

Van egy 300 kötetes marketing könyvtáram – de ez semmit sem érne, ha nem építettem volna saját bizniszt és nem próbáltam volna ki mindent, amit csak lehet.

Miben vagyok más, mint azok a marketing tanácsadók, akik életükben nem építettek saját bizniszt?

Mindenben.

kérj időpontot konzultációra!
add meg a számod és felhívunk
a konzultáció díja: 25.000Ft / óra